Annisse IF fortsætter med at imponere efter kæmpesejr over Snekkersten

Foto: Serie 3: Annisse IF - Snekkesten IF.
Profilbillede
dato

Annisse IF imponerede i lørdagens kamp mod Snekkersten IF, hvor de vandt med en overbevisende sejr på 8-1. Kampen fandt sted på Annisse Stadion, hvor hjemmeholdet viste deres styrke og dominans.

Holdleder for Annisse IF, Kemal Bozkurt, var meget tilfreds med holdets præstation og udtalte: "Flot spil og hurtige pasninger gjorde, at vi hurtigt og nemt kom igennem deres midtbane og forsvar." Bozkurt var tydeligvis imponeret over holdets evne til at spille sammen og skabe farlige angreb.

En spiller, der blev fremhævet af Bozkurt, var Rasmus Grøndal, der leverede hele 5 assists i kampen. Bozkurt sagde: "Det siger nok alt om hans præstation i dag." Grøndal var afgørende for holdets succes og bidrog til flere af målene.

Bozkurt var også tilfreds med holdets presspil, som han beskrev som "knivskarpt". Holdet formåede at presse Snekkersten IF og erobre bolden flere gange, hvilket skabte farlige situationer foran modstanderens mål.

Selvom Annisse IF opnåede en stor sejr, er der stadig områder, som Bozkurt mener, holdet skal forbedre inden næste kamp. Han sagde: "Vi skal være mere sikre på bolden." Det er tydeligt, at Bozkurt ønsker, at holdet skal være mere præcise og undgå unødvendige fejl i deres spil.

Alt i alt var det en fantastisk præstation af Annisse IF, der viste deres styrke og evne til at dominere kampen. Med flot spil, hurtige pasninger og en imponerende præstation fra Rasmus Grøndal, var det en kamp, som hjemmeholdet kan være stolte af.

Næste kamp for Annisse IF er lørdag 16. september, hvor de skal møde Humlebæk BK på Humlebæk Stadion. Der er kampstart kl. 13:00.

Kampens resultat: 8-1 til Annisse IF
Række: Serie 3 Pulje 1

Kilde: Holdleder Kemal Bozkurt, Annisse IF - Serie 3 Pulje 1