Annisse IF kan gå på vinterpause med en sejr i ryggen

Profilbillede
dato

Annisse IF og Melby-Liseleje IF stod over for hinanden på Annisse Stadion i den sidste kamp før vinterpausen, der endte med en sejr til hjemmeholdet på 5-3.

Spiller for Annisse IF, Rasmus Haugaard, gav sine reaktioner på kampen og fremhævede nogle af holdets præstationer og områder, der skal forbedres.

Haugaard fremhævede særligt en god første halvleg, men påpegede også, at anden halvleg var svær på grund af nogle fejl begået af dommeren.

En af de positive aspekter, som Haugaard fremhævede, var præstationen fra Tobias Perch-Nielsen, der scorede to flotte mål i kampen.

Haugaard var også imponeret over holdets spil på midtbanen og mente, at de vandt næsten alle dueller på midten.

På trods af sejren mente Rasmus Haugaard, at der stadig var områder, der skulle forbedres inden næste kamp. Han nævnte specifikt behovet for en bedre holdånd og evnen til ikke at miste hovedet efter nogle fejl begået af dommeren.

Alt i alt var det en spændende kamp mellem Annisse IF og Melby-Liseleje IF, hvor hjemmeholdet trak sig sejrrigt ud med en 5-3 sejr.

Næste kamp for Annisse IF er lørdag 6. april, hvor de skal møde Nivå-Kokkedal FK på Annisse Stadion. Der er kampstart kl. 14:00.

Kampens resultat: 5-3 til Annisse IF
Række: Serie 3 Pulje 1

Kilde: Spiller Rasmus Haugaard, Annisse IF - Serie 3 Pulje 1