Annisse imponerer igen og overvandt en sløj start: “Man taber ikke til Skævinge”

Profilbillede
dato

Annisse IF leverede en imponerende præstation, da de besejrede IS Skævinge med 3-1 på hjemmebane på Annisse Stadion. Holdleder Kemal Bozkurt var meget tilfreds med holdets indsats og roste deres energi og vilje til at kæmpe.

Kampen startede dog ikke godt for Annisse IF, da de kom bagud 0-1 efter 20 minutters spil. Men holdet tabte ikke hovedet og fortsatte med at kæmpe. De formåede at udligne blot et minut før halvlegens slutning og gik ind til anden halvleg med masser af vilje.

I anden halvleg viste Annisse IF imponerende sammenspil og scorede to fantastiske mål, der sikrede dem sejren.

Assistenttræner Oliver Østerberg fremhævede især spilleren Andres Laursen for hans store arbejdsindsats i kampen. Selvom han ikke kom på måltavlen eller fik en assist, løb han utrætteligt og gik ind i dueller om bolden. Han fik desværre et gult kort for en forkert indgriben i en tackling, men det viser blot hans vilje til at vinde bolden tilbage.

Oliver Østerberg var også glad for holdets præstation i anden halvleg, hvor næsten alt fungerede. Holdet knoklede for hinanden, lyttede til hinanden og spillede stærkt sammen. Deres simple afleveringer med få berøringer førte dem frem til deres andet mål. De udnyttede også, at Skævinge begyndte at falde fra hinanden.

Selvom Annisse IF vandt kampen, er der stadig områder, der skal forbedres. Østerberg påpegede, at holdet skal være bedre til at starte tæt på modstanderen i kampe mod dygtige hold.

Karl Maribo Johansen, der desværre ikke kunne deltage til kampen, har givet en kommentarer.

“Jeg er virkelig stolt over holdet i dag og den vilje de viser, for at vinde kampen. Det er fantastisk vi får givet så meget liv til det sidste, jeg elsker den her klub. Man taber ikke til Skævinge” tilføjer han.

Næste kamp for Annisse IF er lørdag 30. september, hvor de skal møde Hundested IK på Hundested Stadion. Der er kampstart kl. 15:00.

Kampens resultat: 3-1 til Annisse IF
Række: Serie 3 Pulje 1

Kilde: assidtenttræner Oliver Østerberg, Annisse IF - Serie 3 Pulje 1