Bliv en del af vores faste afløserkorps hos Friplejehjemmet Helene Marie

Profilbillede
dato

Vi lægger vægt på at have faste afløsere frem for løse og skiftende eksterne vikarer. Dels fordi det sikrer, at vores afløsere kender beboerne, dels fordi afløserne kender huset. Det skaber tryghed hos alle og større kvalitet i plejen. 

Er du studerende, pensionist eller har du bare lyst til at arbejde lidt mere - og på et område, hvor du kan gøre en forskel for vores beboere?  Så er det måske dig, vi søger som en del af vores faste afløserkorps

Vi har brug for afløsere i både dag-, aften- og nattevagt samt i weekender. Vi har også brug for sommerferieafløsere i juli og august måned.  Hvis du er studerende, som har du brug for at tjene lidt ekstra i sommerferien som afløser, vil du hos os få et sommerferiejob, som er meningsfuldt og givende.   

Du behøver ikke at have erfaring indenfor plejehjemsområdet, men det vil selvfølgelig være et plus. Vi oplærer vi dig grundigt og sikrer, at du får de nødvendige kompetencer. Du vil være sammen med erfarne kollegaer, som du altid kan få støtte og sparring fra.

Du er god til at skabe relationer til andre og interaktionen med andre mennesker giver dig energi. Du trives i en organisation hvor der ikke er langt fra tanke til handling og hvor beboernes trivsel er dit pejlemærke.

Friplejehjemmet Helene Marie er et friplejehjem og en del af Fonden Mariehjemmene. Vi har vores egen bestyrelse. Vi har stærke værdier og beoerne er i centrum for alt, hvad vi gør. Vi skaber hjem og for os er det vigtigt, at beboerne kan leve det liv som de ønsker.

Funktions- og stillingsbeskrivelse for ufaglærte afløsere.

Funktions- og stillingsbeskrivelse for faste weekendafløsere.

Vi ansætter løbende, så tøv ikke med at kontakte os og sende en ansøgning via knappen "Ansøg dette job". Du kan få yderligere oplysninger om stillingen hos forstander Camilla Woller-Nielsen tlf. 3032 3302/e-mail: cwn@mariehjem.dk

Plejehjemmet Helene Marie er tilknyttet Mariehjemmene i et udviklende fællesskab. Mariehjemmene er en dansk, uafhængig, nonprofitorganisation, som har 65 års erfaring med etablering, udvikling og drift af plejehjem og sociale tilbud. I dag er Mariehjemmene paraplyorganisation for 12 sociale botilbud og 9 plejehjem for ældre. (www.mariehjem.dk)


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=5ce77bc4)

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Gribskov Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

S/I Helene Mariehjemmet, Egetrolden, 3200 Helsinge

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 25-07-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6072635

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet