Ledige stillinger som sygeplejersker, social- og sundhedsassistenter og social- og sundhedshjælpere på nyåbnet friplejehjem!

Profilbillede
dato

Friplejehjemmet Helene Marie i Helsinge åbnede den 1. februar 2024 med plads til 90 nye beboere. Efter knap fem måneder er der allerede flyttet 45 beboere ind.

Det betyder, at vi har brug for flere medarbejdere og for dig.

Vi søger derfor både flere sygeplejersker, social- og sundhedsassistenter og social- og sundhedshjælpere til både dagvagt, aftenvagt og nattevagt. Timetal varierer og vi er åbne overfor dine ønsker. For nærmere beskrivelse af stillingsprofilerne for de tre stillingskategorier henvises til vedlagte link:

Funktions- og stillingsbeskrivelse for sygeplejersker

Funktions- og stillingsbeskrivelse for social- og sundhedsassistenter

Funktions- og stillingsbeskrivelse for social- og sundhedshjælpere

Helene Marie er et friplejehjem og en del af Fonden Mariehjemmene - og har sin egen bestyrelse. Det betyder, at der ikke er langt fra tanke til handling og at vi hurtigt kan omsætte nye ideer. Helene Mariehjemmet har stærke værdier, som er grundlaget for alt vi laver. Vi skaber hjem for beboerne - og for os er det vigtigt, at beboerne kan leve det liv, som de ønsker med selvbestemmelse, respekt og værdighed.

Du vil blive tilknyttet en af de seks bogrupper med hver 15 beboere, hvis du ansættes som dag- eller aftenvagt. Som nattevagt vil du være tilknyttet flere bogrupper sammen med en kollega 3-4 når vi er oppe på fuld belægning. Plejeteamet i den enkelte bogruppe arbejder tæt sammen og sørger for at alle fagligheder og kompetencer bringes i spil – og hele tiden med beboernes behov i centrum. 

Vi arbejder med Værdighedsmodellen, som sikrer et fokus på beboernes forskellige udfordringer og behov og at vi kommer rundt om de 12 sygeplejefaglige områder. Der er løbende kompetenceudvikling og supervision. Vi vægter et godt arbejdsmiljø og arbejder med afsæt i, at vi sammen skaber trivsel og en høj social kapital, når vi lykkes med at skabe den gode pleje og omsorg for beboerne, så de kan leve det liv, de gerne vil. Arbejdsglæde er for os noget vi skaber i fællesskab. 

Vi står solidt på arbejdsgange og instrukser – og har lige været igennem vores første tilsyn uden anmærkninger. 

Du kan få yderligere oplysninger om stillingen hos Forstander Camilla Woller-Nielsen tlf. 30323302, mail cwn@mariehjem.dk

Ansøgningsfrist: 

Vi ansætter løbende og holder også løbende ansættelsessamtaler, så skynd dig at kontakte os og få sendt en ansøgning via knappen "Ansøg dette job".

Plejehjemmet Helene Marie er tilknyttet Mariehjemmene i et udviklende fællesskab. Mariehjemmene er en dansk, uafhængig, nonprofitorganisation, som har 65 års erfaring med etablering, udvikling og drift af plejehjem og sociale tilbud. I dag er Mariehjemmene paraplyorganisation for 12 sociale botilbud og 8 plejehjem for ældre. Helene Marie bliver således det 9. plejehjem i Mariehjemmene.

(www.mariehjem.dk)


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=6770560e)

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Gribskov Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

S/I Helene Mariehjemmet, Egetrolden, 3200 Helsinge

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 25-07-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6072637

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet