Nyt fra Helsinge i politiets døgnrapport

Profilbillede

Helsinge er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Indbrud i klubhus, Frederiksværk

Mellem midnat og klokken 07.29 var der indbrud i et klubhus på Syrevej, idet en ukendt gerningsperson havde knust et vindue i bygningen. Fra stedet var der stjålet et mindre kontantbeløb.

 

Færdselsuheld, Helsinge

En 77-årig kvindelig bilist fra Gentofte påkørte klokken 07.43 en gående vejarbejder på Valbyvej. En patrulje kørte til stedet, hvor trafikken i en periode måtte dirigeres. Grundet personskade blev vejarbejderen kørt med ambulance til behandling på hospitalet. Bilisten blev af patruljen på stedet sigtet for overtrædelse af færdselsloven.

 

Færdselsuheld, Helsinge

Klokken 08.20 kørte en 39-årig kvindelig bilist fra Helsinge frem for ubetinget vigepligt i krydset ved Frederiksborgvej og Kildevej, hvorved der skete sammenstød med en 62-årig kvindelig bilist fra Hillerød. Der skete ikke umiddelbart nogen personskade i forbindelse med uheldet. Den 39-årige kvindelige bilist kan formentlig forvente at blive sigtet for overtrædelse af færdselsloven.

 

Færdselsuheld, Hillerød

En 77-årig mandlig bilist fra Fyn kørte klokken 11.54 i østlig retning ad Isterødvejen, hvor han påkørte en 61-årig kvindelig bilist fra Frederiksberg, som holdt stille på vejen grundet kø. Sammenstødet førte til, at kvindens bil blev skubbet frem, hvorved der skete sammenstød med en 61-årig mandlig bilist fra Tisvildeleje, som holdt stille foran kvindens bil. Patruljer kørte til stedet, hvor vejen blev spærret i begge retninger, indtil der var ryddet op efter uheldet. Der skete ikke umiddelbart større personskade, men to af parterne blev for en sikkerheds skyld kørt til tjek på hospitalet. Det kan ikke afvises, at der kan ske sigtelse i sagen. 

 

Indbrud i skole, Espergærde

Klokken 12.21 blev det anmeldt, at der i løbet af weekeenden havde været indbrud i Grydemoseskolen, hvorfra der var stjålet flere computere. Indstigningsstedet er på tidspunktet for døgnrapportens udgivelse endnu ukendt.

 

Målrettet indsats mod narkosalg på gadeplan, Farum

I forbindelse med en målrettet indsats mod narkosalg på gadeplan var Nordsjællands Politi mandag eftermiddag til stede i Farum. I den forbindelse fandt narkohunden Vaks en moderat mængde hash gemt i et gangareal ved Nygårdterrasserne. De euforiserende stoffer blev efterfølgende taget med til politistationen med henblik på destruktion.

En patrulje traf i forbindelse med indsatsen en 26-årig mand fra Farum på Hvedemarken. Han blev fundet i besiddelse af en mindre mængde hash, hvilket han blev sigtet for. Han blev derudover også sigtet for fornærmelig tiltale en politibetjent. 

 

Brand i transformatorstation, Rungsted Kyst

Klokken 14.54 indløb der anmeldelse om, at der var opstået en mindre brand i en transformatorstation på Østre Pennehavevej. Politi og brandvæsen kørte til stedet, hvor togene måtte køre forbi med nedsat hastighed, mens branden blev slukket. Branden opstod formentlig grundet gnister fra en køreledning.

 

Indbrud i cafe, Helsingør

Mellem søndag klokken 17.30 og mandag klokken 15.00 var der indbrud i en cafe på esrumvej. En rude var blevet knust for at skaffe adgang til cafeen, hvorfra der var stjålet drikkevarer og snacks.

 

Færdselsuheld, Frederikssund

En 80-årig kvindelig bilist fra Frederikssund påkørte klokken 15.38 et el-stander på Foderstofgården. Det førte til, at el-ledningerne på stedet blev blotlagte, hvorfor der blev tilkaldt teknikere til at udbedre skaderne. Kvinden blev af en patrulje, som var kørt til stedet, sigtet for manglende agtpågivenhed i forbindelse med kørsel. Der skete ikke umiddelbart nogen personskade i forbindelse med uheldet.

 

Kørte uden kørekort, Hillerød

Mandag eftermiddag klokken 17.09 blev en 83-årig mand fra Humlebæk standset, da han kom kørende ad Holmegårdsvej. Her viste det sig, at manden ikke længere havde noget kørekort, og han blev derfor sigtet for kørsel uden førerret.

 

Havde hash på sig, Frederikssund

Mandag eftermiddag klokken 17.40 blev en 30-årig mand fra Ølstykke fundet i besiddelse af en moderat mængde hash. Manden blev truffet på Østersvej, hvor han blev sigtet for forholdet.

 

Postkasse sprængt i stykker, Ølstykke

Mellem klokken 17.54 og 18.00 mandag aften blev en postkasse på Park Allé sprængt i stykker. En gruppe unge blev set løbe fra stedet.

 

Mand skabte uro og uorden, Hillerød

En 28-årig mand skabte mandag aften klokken 19.20 så meget uro og uorden ved at råbe til forbipasserende på Torvet, at en patrulje blev sendt til stedet for at få manden væk fra området.

 

Indlod sig i slagsmål, Humlebæk

Flere personer indlod sig klokken 00.42 natten til tirsdag i slagsmål med hinanden på Circle K på Baunebjergvej. De havde imidlertid forladt stedet, da en patrulje ankom.

 

Mænd tog i dørhåndtag, Birkerød

Klokken 01.46 kom en anmeldelse om, at to mænd iført mørkt tøj gik op og ned ad Hovedgaden og tog i dørhåndtagene. En patrulje kørte til stedet for at undersøge sagen nærmere, men mændene var ikke at se i området.

 

Musik til ulempe, Hørsholm

Fra en bolig på Ørbæksvej blev der klokken 04.14 natten til tirsdag spillet så høj musik, at politiet blev kontaktet. En patrulje kørte til den pågældende adresse og fik skruet ned for musikken.
 
Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Kilde: Nordsjællands Politi