Nyt fra Helsinge i politiets døgnrapport

Profilbillede

Helsinge er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Forlygter og frontgitter stjålet, Ølstykke

En lastbil, som holdt på Lyshøjvej, har mellem fredag eftermiddag og mandag morgen klokken 05.40 stået stjålet forlygter, lygtehuse, tågelygter og frontgitter. Tyveriet blev anmeldt klokken 07.39.

 

Værktøj stjålet, Ølstykke

Fra en varebil, som stod på Safirvej, er der mellem midnat søndag og mandag klokken 08.30 stjålet diverse el-værktøj, heriblandt en skruemaskine, en kapsav og en slibemaskine. Tyveriet blev anmeldt klokken 09.37 og tyven har knust en siderude i bilen for at skaffe sig adgang.

 

Instrumentpanel stjålet, Virum

Et instrumentpanel og en airbag er mellem klokken 02.02 og 02.17 natten til mandag blevet stjålet fra en bil, som stod på Tværvej.

 

Var i besiddelse af hash, Frederiksværk

I forbindelse med en målrettet indsats mod salg af narko på gadeplan, traf en patrulje klokken 11.15 en 23-årig mand fra Frederiksværk på Strandvejen. Det viste sig, at han var i besiddelse af en mindre mængde hash. Hvilket han blev sigtet for.

 

Sigtet for fornærmelig tale, Helsinge

En 34-årig kvinde fra Tisvildeleje blev klokken 11.23 sigtet for fornærmelig tale mod polititjenestemand, da hun i forbindelse med, at hun blev standset på Valbyvej og bedt om at fremvise et kørekort fremsagde skældsord mod patruljen.

 

Mistænkelig mand på cykel, Gentofte

En mand vakte klokken 12.17 mistanke hos en borger, da han cyklede frem og tilbage på flere veje omkring Gentoftegade og udviste særlig interesse for husene på stedet. Manden blev beskrevet som østeuropæisk af udseende, 40-60 år, 180-190 cm høj spinkel af bygning, brun i huden med sort kort hår, iført rød jakke, hvid kasket og mørke bukser. 

 

Stillads væltede ind i skorsten, Hellerup

Mandag eftermiddag omkring klokken 14 væltede et stillads ind i en skorsten på Sundvej. Politi og brandvæsen kørte til stedet, hvor man fik evakueret beboerne i bygningen.

 

Tyveri fra bil, Stenløse

Klokken 17.38 blev det anmeldt, at der godt en times tid forinden var blevet stjålet en taske, som blandt andet indeholdt diverse betalingskort fra en bil, som stod på Lyngevej. Tyven har knust bilens bagrude for at skaffe sig adgang til tasken.

 

Ild i scooter, Espergærde

Klokken 17.40 kom en anmeldelse om, at der var ild i en scooter, som stod ved Espergærde Station. Politi og brandvæsen kørte til stedet, hvor brandvæsenet fik slukket ilden. I forbindelse med branden traf en patrulje nogle unge, som passede på de signalementer, som et vidne havde givet af nogle personer, som blev set i nærheden af brandstedet. Det er dog endnu ikke fastlagt, om de unge har relation til sagen.

Sigtet for butikstyveri, Humlebæk

To mænd fra henholdsvis Nivå og Espergærde blev sigtet for butikstyveri efter de klokken 18.15 havde stjålet varer i Netto på Torpenvej.

 

Cyklist i klemme under bus, Virum

En 19-årig kvinde fra Virum kom klokken 18.42 i klemme under en bus, som påkørte hende, da hun kom cyklende i krydset Virumvej/Kongevejen. Politi og redning kom til stedet, og kvinden blev efterfølgende kørt til behandling på hospitalet.

Tøjtyveri fra butik, Hørsholm

En butik på Hovedgaden i Hørsholm fik tirsdag morgen kl. 04:59 knust en rude, hvorefter tre ukendte gerningsmænd stjal bukser, jakker og trøjer. De tre gerningsmænd formodes at have forladt gerningsstedet i en bil. 

Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Kilde: Nordsjællands Politi