Nyt fra Helsinge i politiets døgnrapport

Profilbillede

Helsinge er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Færdselsuheld, Græsted

En 45-årig mandlig bilist fra Helsinge kørte klokken 07.04 ad Ny Mårumvej i sydlig retning, da han overså, at en forankørende 73-årig kvindelig bilist fra Græsted signalerede et kommende højresving med blinklyset og bremsede ned. I den forbindelse påkørte den 45-årige mandlige bilist den 73-årig kvindelige bilist bagfra. 

 

Der skete ikke umiddelbart større personskade, men en ambulance blev for en sikkerheds skyld sendt til stedet for at tilse parterne.

 

Værktøj stjålet fra containere, Charlottenlund

Mellem tirsdag klokken 15.30 og onsdag klokken 07.00 brød en ukendt gerningsperson et hegn op ind til Maglegårdshallen, hvorefter gerningspersonen tiltvang sig adgang til to containere på stedet. Fra containerne blev der stjålet et ukendt antal værktøj. 

 

Færdselsuheld, Gørløse

Klokken 08.01 skete der et færdselsuheld på Roskildevej i rundkørslen ved Peder Oxes Alle, da en 48-årig mandlig bilist fra Hillerød påkørte en 20-årig kvindelig bilist fra Gilleleje. En patrulje kørte til stedet, hvor den 48-årige bilist blev sigtet for ikke at have overholdt sin vigepligt.

 

Der skete ikke umiddelbart nogen personskade i forbindelse med uheldet.

 

Tyveri fra personbil, Nivå

Klokken 09.44 blev det anmeldt, at der var blevet stjålet en trykpumpe fra en personbil, som holdt parkeret på Æblets Kvarter mellem tirsdag klokken 22.00 og onsdag klokken 06.15. Indstigningsstedet er på tidspunktet for døgnrapportens udgivelse ukendt.

 

Butikstyveri, Kgs. Lyngby

Klokken 13.58 anmeldte personalet i Magasin, at de tilbageholdt en 35-årig kvinde fra København, som havde stjålet varer for et større beløb i stormagasinet. En patrulje kørte derfor til stedet, hvor kvinden blev sigtet for butikstyveriet. 

 

Tyveri fra lomme, Allerød

En 57-årig kvinde fra Allerød anmeldte klokken 14.58, at hun tidligere på dagen havde fået stjålet sin pung. Kvinden havde handlet i Netto på Allerød Stationsvej omkring klokken 13, hvor hun havde haft pungen i sin lomme. Hun opdagede efter indkøbsturen, at pungen ikke længere befandt sig i lommen.

 

Færdselsuheld, Allerød

Klokken 16.20 blev det anmeldt, at der netop var sket et færdselsuheld på Nymøllevej, idet en varebil kørende i nordøstlig retning påkørte en personbil bagfra, således denne kørte op i en varebil foran denne.

 

Politi og ambulance blev sendt til stedet, hvor det kunne konstateres, at den materielle skade ikke var alvorlig. Den kvindelige fører af personbilen blev for en sikkerheds skyld taget med på skadestuen til kontrol, men hun var ikke umiddelbart kommet alvorligt til skade.

 

Tyveri fra personbil, Kgs. Lyngby

Klokken 16.28 blev det anmeldt, at der imellem klokken 15.30 og 16.15 var blevet stjålet et par høretelefoner og en computer fra en bil, der havde holdt parkeret på Nørgaardsvej.

 

Tyveri fra garderobe, Frederikssund

Klokken 16.28 blev det anmeldt, at der tirsdag imellem klokken 14.00 og 15.00 var blevet stjålet et par Nike-sneakers fra et skab i mandeomklædningsrummet i et fitnesscenter på Nygade.

 

Færdselsuheld, Hillerød

Klokken 17.30 blev det anmeldt, at der netop var sket et færdselsuheld på Hostrupsvej, idet en bil ført af en 48-årig mand fra Jyllinge havde påkørt en 18-årig kvindelig cyklist fra Hillerød. Cyklisten kørte på cykelstien på Hostrupsvej i vestlig retning, mens bilisten kørte på vejbanen på Hostrupsvej i samme retning. Bilen skulle dreje til højre, og i den forbindelse skete sammenstød imellem parterne.

 

Politiet blev sendt til stedet, hvor det kunne konstateres, at cyklisten ikke umiddelbart var kommet alvorligt til skade, mens bilisten blev sigtet for ikke at have overholdt sin vigepligt.

 

Kørsel i påvirket tilstand, Klampenborg

Klokken 21.12 traf en patrulje en 22-årig mandlig bilist fra Søborg på en benzintank på Strandvejen. Det viste sig, at nummerpladerne på bilen var stjålne og ikke passede på hans køretøj, at han ikke besad retten til at køre bil, og så fik han narkometeret til at slå ud, og han blev derfor sigtet for forholdene og taget med til udtagning af en blodprøve, der skal fastslå den eventuelle grad af påvirkning.

 

Mistænkeligt forhold, Gentofte

Klokken 21.23 blev det anmeldt fra Tinglevvej, at en mand med elefanthue rendte rundt i en have, og at denne var stukket af, da han fandt ud af, at han var opdaget. Flere patruljer blev sendt til området, men det lykkedes ikke at finde manden med elefanthuen.

 

Lovgivning om euforisende stoffer, Hillerød

Klokken 21.54 var en patrulje forbi en kælderskakt ved Sophienborg Allé, hvor nogle mænd hang ud. I den forbindelse med en 21-årig mand fra Hillerød sigtet for at være i besiddelse af en moderat mængde hash.

 

Kørsel i påvirket tilstand, Fredensborg

Torsdag klokken 01.02 blev en 27-årig mandlig bilist fra Hillerød standset og kontrolleret på Hillerødvejen i krydset ved Skovsvinget. Han fik narkometeret til at slå ud, hvorfor han blev sigtet for at sidde bag rattet i påvirket tilstand og taget med til udtagning af en blodprøve, der skal fastslå den eventuelle grad af påvirkning.

 

Kørsel i påvirket tilstand, Klampeborg

Torsdag klokken 02.49 blev en 32-årig mandlig bilist fra Brøndby standset og kontrolleret på Strandevejen. Han fik narkometeret til at slå ud, hvorfor han blev sigtet for at sidde bag rattet i påvirket tilstand og taget med til udtagning af en blodprøve, der skal fastslå den eventuelle grad af påvirkning. Desuden blev han fundet i besiddelse af en mindre mængde hash, hvorfor han også blev sigtet for dette.

 

Brand, Helsingør

Torsdag klokken 03.43 anmeldte et vidne, at der kunne ses flammer fra en bil, der holdt på den store p-plads ved Konventum.

 

Politi og brandvæsen blev sendt til stedet, hvor sidstnævnte fik slukket branden. Der skal nu foretages tekniske undersøgelser med henblik på at forsøge at fastslå en brandårsag.

 

Indbrud i restauration, Gilleleje

Torsdag klokken 06.05 blev det anmeldt, at der imellem onsdag klokken 21.00 og torsdag klokken 06.00 havde været indbrud i en restaurant på Alfavej. På tidspunktet for anmeldelsen var der ikke dannet et overblik over eventuelle tyvekoster.

Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Kilde: Nordsjællands Politi