Nyt fra Helsinge i politiets døgnrapport

Profilbillede

Helsinge er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Tyveri af mobiltelefon, S-togslinjen mellem Nørreport og Farum

En 22-årig mand fra Lynge anmeldte klokken 07.02, at han mellem klokken 05.00 og 06.00 havde fået stjålet sin mobiltelefon, mens han befandt sig i S-toget mellem Nørreport og Farum. Den 22-årige mand var her faldet i søvn, og da han vågnede, opdagede han, at hans mobiltelefon, som han havde haft liggende ved siden af sig, var blevet stjålet.

 

Hærværk, Helsingør

Klokken 10.03 blev det anmeldte, at der i løbet af natten til søndag var udøvet hærværk på en bil, som holdt parkeret på Pontoppidansvej. En ukendt gerningsperson havde i gerningstidsrummet sparket bilens ene sidespejl af.

 

Kørsel uden førerret, Helsingør

En 38-årig mandlig bilist fra Helsingør blev klokken 10.40 standset af en patrulje på Sporegangen. Her blev han bedt om at fremvise et gyldigt kørekort, hvilket han dog ikke kunne efterkomme, idet han ikke havde generhvervet sin førerret. Han blev derfor sigtet for at køre bil på trods af dette.

 

Besiddelse af stoffer, Hillerød

En patrulje rettede klokken 14.46 henvendelse til tre unge mænd på Hillerødsholmsalle. Her blev den ene, en 15-årig fra Sydsjælland, fundet i besiddelse af en mindre mængde hash samt en kniv, og han blev derfor sigtet for disse forhold. Grundet de unge menneskers alder blev der efterfølgende taget kontakt til deres forældre for at informere om episoden.

 

Færdselsuheld, Kokkedal

På Fredensborg Kongevej skete der klokken 15.08 et færdselsuheld mellem en 50-årig mandlig bilist fra Espergærde og en 24-årig mandlig bilist fra Fredensborg. Grundet lettere tilskadekomst blev en af parterne tilset i en ambulance, som var blevet sendt til stedet.

 

Den 50-årige bilist blev efterfølgende sigtet for ikke at have overholdt sin vigepligt.

 

Tyveri fra taske, Farum

En 70-årig kvinde fra Farum anmeldte klokken 16.07, at hun tidligere på dagen havde fået stjålet sin pung. Kvinden havde været i Irma på Farum Bytorv mellem klokken 13.00 og 13.15, og i dette tidsrum havde en ukendt gerningsperson stjålet pungen, som hun havde haft i sin taske, der stod i en indkøbsvogn.

 

Tyveri fra taske, Helsingør

En 34-årig kvinde fra Helsingør anmeldte klokken 17.18, at hun kort forinden havde været i Lidl på Birkedalsvej, hvor hun havde fået stjålet sin pung. Kvinden havde haft pungen i en rygsæk, som hendes datter bar på ryggen, og efterfølgende opdagede de, at rygsækken var åben, og at pungen var blevet stjålet derfra.

 

Tyveri fra personbil, Klampenborg

Mellem klokken 17.25 og 17.38 blev der fra en personbil parkeret på Enghavevej stjålet stjålet flere tasker. Indstigningen var sket ved rudeknusning. 

 

Bilrude knust, Hørsholm

Mellem klokken 18.00 og 18.10 knuste en ukendt gerningsperson ruden i en personbil, som holdt parkeret på Folehavevej. Der blev ikke umiddelbart stjålet nogen genstande fra køretøjet. 

 

Også en anden bil på samme vej havde fået knust en rude i samme gerningstidsrum. Herfra var der stjålet en taske.

 

Uro og uorden, Helsinge

Søndag aften indløb der flere anmeldelser om, at en mand med sin adfærd skabte uro nær Netto på Østergade, idet han gik meget tæt på de forbipasserende og råbte dem op i ansigtet. En patrulje kørte til stedet, hvor de traf manden, en 28-årig fra Helsinge, og bad ham forlade stedet.

 

Tyveri af mobiltelefon, Hillerød

En 21-årig mand fra Nordjylland anmeldte klokken 19.00, at han mellem klokken 03.30 og 04.10 havde fået stjålet sin telefon, mens han befandt sig i toget ved Hillerød Station. Telefonen havde ligget på sædet ved siden af ham, og efterfølgende opdagede han, at den var væk.

 

Vold, Hillerød

På parkeringspladsen ved McDonald’s på Herredsvejen opstod der klokken 20.32 tumult mellem nogle personer, hvilket førte til, at en 14-årig dreng fra Hillerød blev tildelt knytnæveslag og spark på krop og ansigt. En 27-årig mand fra Herlev blev efterfølgende sigtet for forholdet, og det kan ikke afvises, at der vil ske yderligere sigtelser i sagen.

 

Indbrud på fabrik, Frederiksværk

Klokken 20.47 blev det anmeldt, at der i løbet af weekenden havde været indbrud på en fabrik på Havnevej. En ukendt gerningsperson havde opbrudt en dør ind til stedet for derefter at stjæle flere industrimaskiner. 

 

Truende adfærd over for p-vagt, Gentofte

En parkeringsvagt anmeldte klokken 22.10, at en mand kort forinden havde henvendt sig til p-vagten på Grusbakken med en truende adfærd. Manden havde ifølge anmeldelsen ligeledes taget fat i p-vagten og spyttet efter ham. En patrulje kørte til området for at lede efter manden, som dog ikke var mulig at finde i området.

 

Færdselsuheld, Kgs. Lyngby

En 27-årig mandlig bilist fra Lolland kørte klokken 01.45 ad Stengårdsvænge i vestlig retning på fortovet, hvilket førte til, at han påkørte tre parkerede biler. En patrulje kørte til stedet, hvor den 27-årige blev anholdt og sigtet for narkokørsel, idet der var en formodning om, at han havde ført bilen under påvirkning af euforiserende stoffer.

 

Der afventer nu svar på en blodprøve, som skal fastslå de præcise omstændigheder omkring den 27-åriges eventuelle narkopåvirkning.

 

Røveri, Helsingør

Klokken 06.07 blev det anmeldt, at en 65-årig mand kort forinden med pistol var blevet truet til at udlevere et kontantbeløb ved en hæveautomat ved Prøvestenscentret. Patruljer indfandt sig på stedet og runderede i området, men det var ikke muligt at finde gerningspersonen. 

 

Gerningspersonen beskrives som: mand, 35-45 år, 175-185 cm, spinkel af bygning, lys i huden. Iført sort tøj og bælte i bukserne. Medbragte sort pistol.

 

Nordsjællands Politi efterforsker sagen og har på nuværende tidspunktet ikke yderligere kommentarer dertil.

Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Kilde: Nordsjællands Politi