Nyt fra Helsinge i politiets døgnrapport

Profilbillede
dato

Helsinge er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Kørsel uden førerret, Jægerspris

En 78-årig mand fra Jægerspris blev onsdag formiddag kl. 10.17 sigtet for at føre et køretøj uden førerret på Skovnæsvej i Jægerspris. 

 

Kørsel uden førerret, Ølstykke

Kl. 10.25 blev en 40-årig mand stoppet på Frederikssundvej i Ølstykke, hvor han førte et køretøj uden førerret.

 

Konfiskering af euforiserende stoffer, Birkerød

Onsdag kl. 11.00 blev en 21-årig mand fra Birkerød sigtet og anholdt for brud på loven om euforiserende stoffer på Bistruplund i Birkerød.

 

Kørsel i påvirket tilstand, Ølsted

En 26-årig mand fra Jerslev blev onsdag kl. 10.59 på Frederikssundvej i Ølsted sigtet for at føre et køretøj mens han var under påvirkning af euforiserende stoffer. Manden blev kørt på hospitalet for at få udtaget en blodprøve med henblik på at få fastlagt den præcise påvirkningsgrad.

 

Stjålet ATV fra byggeplads, Hørsholm

Mellem tirsdag d. 29 november og onsdag d. 30 november har ukendte gerningsmænd stjålet en ATV fra en byggeplads på Bolbrovej i Hørsholm.

 

Kørte med spiritus i blodet, Jægerspris

En 56-årig mand fra Frederikssund blev onsdag kl. 13.28 taget for spirituskørsel på Skovnæsvej i Jægerspris. Manden blev sigtet og anholdt for at føre et køretøj i påvirket tilstand, og blev bragt til hospitalet for at få udtaget en blodprøve, så den præcise promille kan fastlægges. 

 

Førte køretøj i påvirket tilstand, Jægerspris

Onsdag eftermiddag kl. 14.00 blev en 34-årig mand fra Jægerpris sigtet og anholdt for at føre et køretøj i påvirket tilstand på Skovnæsvej. Han blev kørt på hospitalet med henblik på at få fastlagt den præcise påvirkningsgrad. 

 

Kørte i påvirket tilstand, Ølstykke

En 33-årig mand fra Jyllinge blev onsdag kl. 14.30 sigtet og anholdt for at føre et køretøj mens han var påvirket af både alkohol og euforiserende stoffer på Frodebjergvej. Manden fik udtaget en blodprøve med henblik på at få fastlagt den præcise promille og påvirkningsgrad.

 

Harmonikasammenstød, Espergærde

Manglende afstand til forankørende skabte onsdag kl. 15.09 et mindre harmonikasammenstød med tre biler på Kongevejen i Espergærde. Trafikken var midlertidigt spærret i begge retninger, men blev åbnet igen 15.42. Ingen meldinger om personskade. 

 

Sammenkørsel på motorvej, Lyngby

Et mindre trafikuheld skabte onsdag kl. 15.30 trafikale problemer på Helsingørmotorvejen i sydgående retning efter Klampenborgvej. De to yderste spor var midlertidigt spærret, men blev åbnet igen 16.14. Ingen meldinger om personskade.

 

Overfald i 7-eleven, Hørsholm

En 16-årig ung mand fra Fredensborg blev onsdag kl. 17.01 overfaldt i 7-eleven på Kokkedal station. Den forurettede søgte tilflugt i butikkens baglokaler, og gerningsmændene forlod området. Sagen bliver stadig efterforsket.  

 

Taget for spirituskørsel, Ølstykke

En 45-årig mand fra Jyllinge blev onsdag kl. 17.17 sigtet og anholdt for spirituskørsel på Frederikssundvej i Ølstykke. Manden blev kørt på hospitalet med henblik på at få fastlagt den præcise promille. 

 

Kontaktbedrag, Farum

Onsdag kl. 17.30 blev en 80-årig kvinde fra Farum kontaktet af ukendte gerningsmænd, der udgav sig for at være fra hendes bank. Gerningsmanden fortalte den 80-årige kvinde, at hendes konto var ved at blive hacket, og fik derved overtalt hende til at udlevere hendes betalingskort. Gerningsmanden beskrives af forurettede som:  Mand, 20 år gammel, brun i huden og med sort, kort hår. Manden talte dansk og var iført hvid bluse og mørke bukser. 

 

Vold mod person i bil, Helsinge

Et køretøj hvor en 17-årig ung mand fra Helsinge sad som passager blev onsdag eftermiddag kl. 12.45 blokeret af en varebil på hillerødvej i Helsinge, hvor føreren var sprunget ud og havde forsøgt på at hive døren op. Den 17-årige mand rullede køretøjet vindue ned, hvorefter han blev tildelt slag i ansigtet. 

 

Vold mod person, Ølstykke

En 15-årig mand fra Ølstykke fik onsdag aften kl. 19.45 på Stationstorvet i Ølstykke tildelt flere slag til ansigt og krop, og er blevet ramt af et knæ på næsen. 

 

Indbrud hos optiker, Stenløse

Natten til torsdag kl. 03.27 brød ukendte gerningsmænd ind i Profiloptik i Egedal Centret i Stenløse. Gerningsmændene slap afsted med flere maskiner af høj værdi. 
 
Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Kilde: Nordsjællands Politi