Nyt fra Helsinge i politiets døgnrapport

Profilbillede

Helsinge er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Kørsel uden førerret, Græsted

Klokken 10.10 blev en 20-årig mandlig bilist fra Græsted standset og kontrolleret på Pårupvej i krydset med Ålekistevej. Her viste det sig, at han ikke besad den fornødne førerret, og han blev derfor sigtet for at sidde bag rattet alligevel.

 

Kørsel i frakendelsestiden, Charlottenlund

Klokken 10.50 blev en 41-årig mandlig bilist fra København standset og kontrolleret på Strandvejen i krydset med Tuborgvej. Her viste det sig, at han var blevet frakendt kørekortet og stadig befandt sig i frakendelsestiden, hvorfor han blev sigtet for at sidde bag rattet alligevel.

 

Mistænkeligt forhold, Gilleleje

Klokken 13.49 blev det anmeldt, at der en halv times tid forinden havde gået tre mænd i anmelders garage på Rådyrvej og rodet. Anmelderen havde spurgt de tre, hvad de lavede, hvortil de på gebrokkent engelsk havde spurgt, om der var noget jern, som de kunne få lov til at købe, hvilket anmelderen fandt mistænksomt. 

Anmelderen beskrev de tre som østeuropæiske af udseende og mellem 30 og 45 år gamle. De var kørende i en meget slidt hvid varevogn med buler og rust. 

 

Tyveri fra personbil, Charlottenlund

Klokken 16.00 blev det anmeldt, at der imellem onsdag klokken 21.30 og torsdag klokken 11.30 var blevet stjålet en pose med bøger fra en personbil, der havde holdt parkeret på Hyldegårdsvej. Tyvene var kommet ind ved at knuse en rude i højre side af bilen.

 

Kørsel uden førerret, Charlottenlund

Klokken 16.40 blev en 25-årig mandlig bilist fra Bagsværd standset og kontrolleret på Strandvejen ud for Café Jorden Rundt. Her viste det sig, at han ikke besad den fornødne førerret, og han blev derfor sigtet for at sidde bag rattet alligevel.

 

Hærværk, Skævinge

Klokken 16.46 anmeldte et vidne, at flere personer var i færd med at smadre ruder på en bygning på Føllegårdsvej. En patrulje kørte til stedet, hvor det kunne konstateres, at flere ruder var baldret, men personerne havde forladt stedet, inden patruljens ankomst.

 

Brand i bil, Helsinge

Klokken 16.56 anmeldte en bilist, at hun netop var kørt ind på en p-plads på Frederiksværksvej, idet et køretøj kørende bag kvindens bil havde dyttet flere gange. Da kvinden trak ind på p-pladsen, opdagede hun, at der var ild i hendes bil, og politi og brandvæsen blev derfor sendt til p-pladsen, hvor sidstnævnte fik slukket branden. Brandårsagen er på tidspunktet for døgnrapportens udgivelse ikke kendt.

 

Uro og uorden, Tisvildeleje

Klokken 18.29 blev Alarmcentralen kontaktet, idet en ung mand ifølge anmeldelsen opførte sig aggressivt på Hovedgaden i Tisvildeleje. En patrulje blev sendt til stedet, hvor den pågældende unge mand blev truffet og ført væk fra Hovedgaden, hvorefter han blev afhentet af en pårørende og kørt hjem.

 

Kørsel i påvirket tilstand og uden førerret, Tisvildeleje

Klokken 20.40 blev en 33-årig mandlig bilist fra Helsinge standset og kontrolleret på Tibirkebro. Her viste det sig, at hans førerret var administrativt inddraget, og han blev derfor sigtet for at sidde bag rattet alligevel. Derudover blev han vurderet til at være påvirket af euforiserende stoffer, hvorfor han blev sigtet for narkokørsel og taget med til udtagning af en blodprøve, der skal fastslå den eventulle grad af påvirkning.

 

Kørsel uden førerret, Kgs. Lyngby

Klokken 21.10 blev en 30-årig mandlig bilist fra Gl. Holte standset og kontrolleret på Helsingørmotorvejen i nordgående retning 500 meter før afkørslen til Lundtofte. Her viste det sig, at han var frakendt retten til at køre bil, og han blev derfor sigtet for at sidde bag rattet alligevel.

 

Musik til ulempe, Tisvildeleje

Klokken 22.13 blev det anmeldt, at en beværtning på Hovedgaden spillede for højt musik i forhold til det tilladte og aftalte. En patrulje blev sendt til stedet, hvorefter der blev skruet ned.

 

Uro og uorden, Tisvildeleje

Klokken 22.31 blandede en 19-årig mand fra Vejby sig i en politiforretning på Hovedgaden. Han blev bedt om at forlade stedet, men han fortsatte med at yppe kiv i en sådan grad, at han til sidst blev anholdt og taget med i detentionen for at sove sin rus ud.

 

Overtrædelse af ordensbekendtgørelsen, Tisvildeleje

I løbet af aftenen blev to mænd sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen, idet de begge urinerede på åben gade, henholdsvis på hjørnet af Hotelbakken og Hovedgaden samt på Hovedgaden.

 

Lovgivning om euforiserende stoffer, Tisvildeleje

Seks personer truffet i Tisvildeleje blev i løbet af aftenen og natten sigtet for overtrædelse af lovgivningen om euforiserende stoffer. Der fremgår ikke yderligere oplysninger om sagernes indhold i politiets systemer på tidspunktet for døgnrapportens udgivelse. En af de sigtede, en 21-årig mand fra Frederiksberg, blev ligeledes sigtet for at nægte at oplyse sit navn. 

 

Spirituskørsel, Tisvildeleje

Klokken 22.50 blev en 54-årig mandlig bilist fra København standset og kontrolleret på Tibirkevej. Her fik han alkometeret til at slå ud over det tilladte, hvorfor han blev sigtet for spirituskørsel og taget med til udtagning af en blodprøve, der skal fastslå den eventuelle grad af påvirkning.

 

Uro og uorden, Tisvildeleje

Fredag klokken 00.08 blev en 21-årig mand fra Skovlunde anholdt på politiloven og taget med i detentionen. Manden blev truffet på Banevej.

 

Musik til ulempe, Hørsholm

Fredag klokken 01.24 blev det anmeldt, at det larmede voldsomt fra et festligt lag nær Usserød Kongevej. En patrulje kørte til stedet, hvor festen blev udfundet og lukket ned.

 

Kørsel uden førerret, Hørsholm

Fredag klokken 02.16 blev en 42-årig mandlig bilist fra Hørsholm standset og kontrolleret på Grønnegade i rundkørslen ved Isterødvejen. Her viste det sig, at han var frakendt retten til at køre bil, og han blev derfor sigtet for at sidde bag rattet alligevel.

 

Kørsel i påvirket tilstand, Kgs. Lyngby

Klokken 03.45 blev en 27-årig mandlig bilist fra Glostrup standset og kontrolleret på Ulrikkenborg Plads. Her fik han narkometeret til at slå ud, hvorfor han blev sigtet for narkokørsel og taget med til udtagning af en blodprøve, der skal fastslå den eventuelle grad af påvirkning.

 

Overtrædelse af ordensbekendtgørelsen, Hillerød

Klokken 03.45 var en patrulje forbi Skovduevej, idet en taxachauffør havde bedt om politiets assistance, idet der var uenighed imellem chaufføren og nogle kunder om betalingen.

I den forbindelse blev en 30-årig kvinde sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen, idet hun filmede sig selv, imens hun fremviste sin midterste finger til patruljen.
Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Kilde: Nordsjællands Politi
Flere artikler