Nyt fra Helsinge i politiets døgnrapport

Profilbillede

Helsinge er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Tyveri fra personbil, Hillerød

Klokken 10.06 blev det anmeldt, at der imellem søndag klokken 19.00 og mandag klokken 09.20 var blevet stjålet frontpaneler og indbygget GPS fra en VT personbil, der havde holdt parkeret på Hjortespringet. Tyvene var kommet ind ved at slå en af bilens små ruder itu.

 

Tyveri fra autocamper, Charlottenlund

Klokken 10.06 blev det anmeldt, at der var blevet stjålet en taske med indhold fra en autocamper, der havde holdt på Charlottenlund Fort Camping. Den forurettede fik sidenhen tasken igen inklusive indhold, dog var der blevet taget 100 Euro fra den.

Senere på dagen blev det ligeledes anmeldt, at der havde været flere andre forsøg på tyverier af tasker fra telte på campingpladsen, idet flere campister kunne se, at deres tasker i nattens løb var trukket mod åbningen af teltet.

Tyveri fra byggeplads, Helsinge

Klokken 10.40 blev det anmeldt, at der imellem onsdag aften og mandag formiddag var blevet stjålet værktøj og byggematerialer fra en byggeplads nær Laugøvej.

Kørsel i påvirket tilstand uden førerret, Hillerød

Klokken 11.25 blev en 31-årig mandlig bilist fra København standset og kontrolleret på Funkevej. Her fik han narkometeret til at slå ud for cannabis, hvorfor han blev sigtet for kørsel i påvirket tilstand og taget med til udtagning af en blodprøve, der skal fastslå den eventuelle grad af påvirkning.

Derudover viste det sig, at manden ikke besad retten til at køre bil, hvorfor han også blev sigtet for kørsel uden førerret.

Forsøg på tyveri fra personbil, Vejby

Klokken 14.01 blev det anmeldt, at der imellem søndag klokken 20.00 og mandag klokken 13.30 var blevet knust en rude i en Mercedes personbil, der havde holdt på Bogknoldvej – der var dog ikke sket indstigning i bilen.

I besiddelse af stoffer, Frederikssund

Da to unge mænd opdagede en patrulje på Heimdalsvej, løb de fra stedet, og patruljen eftersatte dem derfor til fods. De blev kort efter standset, og her blev den ene, en 17-årig fra Ølstykke, fundet i besiddelse af mindre mængde hash, og han blev derfor sigtet for overtrædelse af lovgivningen om euforiserende stoffer.

Uro og uorden, Hillerød

Klokken 23.16 blev det anmeldt, at nogle unge mennesker med deres adfærd skabte utryghed på Østervang. En patrulje kørte til stedet, hvor nogle unge mænd fra Hillerød og Frederikssund blev truffet. Det var ikke muligt at fastslå, om der var hændt noget kriminelt, og der blev derfor ikke foretaget nogen sigtelser på stedet, men de unges generalia blev registreret af patruljen.

Mistænkeligt forhold, Humlebæk

En borger anmeldte klokken 03.01, at han via overvågning kunne se to personer, som befandt sig ved hans bolig på Boserupvej, og han mistænkte derfor, at de kunne være på stedet med henblik på at begå indbrud. Patruljer kørte til stedet, hvor de to personer dog ikke længere befandt sig. Der blev med patruljehunde gået spor i området, men det var ikke muligt at finde dem.

De to personer beskrives begge som: udenlandske af udseende. Iført mørkt tøj og kasket. Den ene medbragte en skuldertaske.

Solofærdselsuheld, Gentofte

En 22-årig mandlig bilist fra Kgs. Lyngby kørte klokken 03.50 ad Helsingørmotorvejen i nordvestlig retning, da han mistede herredømmet over sin bil og påkørte midterrabatten ved afkørsel 4. En patrulje kørte til stedet, hvor de fik mistanke om, at bilisten muligvis havde kørt bil med en promille over det tilladte, og et alkometer bekræftede dette. Den 22-årige bilist blev derfor anholdt og sigtet for spirituskørsel, hvorefter han blev kørt til hospitalet med henblik på blodprøveudtagning for præcist at fastslå hans eventuelle promillegrad.

Der skete ikke umiddelbart nogen personskade i forbindelse med uheldet.

Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Kilde: Nordsjællands Politi