Regnskabschef med passion for månedsregnskaber og årsafslutning

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Er du passioneret inden for landbrugsforretning og har en kærlighed for tal og regnskab? Har du erfaring med månedsregnskaber, årsregnskab og ESG-ledelse? Er du en ansvarstagende leder, der trives i en rolle, hvor du kan jonglere med regneark og formler? Hvis ja, så er du måske vores kommende regnskabschef!

Hvem er vi? NAG, Nordsjællands Andels Grovvareforening er en veletableret moderne grovvarevirksomhed med fokus på kvalitet og høj grad af service. Vi handler med alle kundegrupper, lige fra den professionelle landmand til den private husejer og er dedikeret til at betjene landbrugssektoren. Vi søger en dygtig regnskabschef, der kan bringe ekspertise, passion og positiv energi til vores team.

Ansvarsområder:

Som vores nye regnskabschef vil du spille en nøglerolle i virksomhedens økonomiske helhed. Du vil være ansvarlig for alle aspekter af fakturering, fra månedlige regnskaber til den spændende årsafslutning. Din evne til at håndtere lønadministration med stor tilfredshed vil være afgørende, og du vil trives i en lederrolle, hvor du kan udfolde dine kompetencer fuldt ud.

Kvalifikationer:

Vi leder efter en kandidat, der ikke kun er fortrolig med månedsregnskaber og afstemninger, men også har solid erfaring med lønadministration og årsregnskabet. Du er ikke bange for at kaste dig ud i regneark og komplekse formler, og du kan håndtere ad-hoc opgaver inden for administration og regnskab med lethed.

Personlige egenskaber:

Du er ikke bare en talnørd – du er en struktureret og proaktiv teamplayer med et smittende godt humør. Tidligere kolleger vil nikke genkendende til din evne til at tage ansvar og hjælpe, hvor det er nødvendigt. Din servicemindede tilgang og evne til at begå dig med vores forskellige kundetyper gør dig til det perfekte match for vores arbejdsmiljø.

Hvad tilbyder vi?

  • Et dynamisk arbejdsmiljø inden for landbrugssektoren.
  • Mulighed for at bidrage til bæredygtige og etiske forretningspraksisser.
  • Mulighed for at udvikle dine ledelseskompetencer og påvirke virksomhedens økonomiske strategi
  • Et dynamisk team, der arbejder sammen mod fælles mål
  • Attraktive ansættelsesvilkår og lønpakke

Hvis du er klar til at tage det næste skridt i din karriere og blive en central del af vores finansielle succes, så henvend din ansøgning og CV til direktør Lars Brendstrup, ltb@nag.dk inden 31.12.2023. Vi ser frem til at byde dig velkommen i vores team af dedikerede kolleger! For uddybende information ring +45 2028 3348

Vi opfordrer alle kvalificerede kandidater til at søge, uanset køn, alder, etnisk baggrund.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Gribskov Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

NORDSJÆLLANDS ANDELS GROVVAREFORENING A M B A, Vestergade, 3200 Helsinge

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 01-02-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5954909

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet