Respiratorisk handicaphjælper søges til mand i Helsinge.

Profilbillede
dato

Vil du være respiratorisk hjælper, og har du erfaring med plejeopgaver? Er du omsorgsfuld, og vil du hjælpe en mand i Helsinge med at få en god hverdag? Så er dette jobbet for dig.

Om opgaven

Vi søger en handicaphjælper til en 62-årig mand i Helsinge snarest muligt. Manden er lammet og sidder i el-kørestol. Han har sprog og kan selv guide dig i forbindelse med f.eks. personlig pleje. Han har et aktivt liv, som du vil tage del i, f.eks. når han skal til træning, på indkøb eller på familiebesøg. 

Han er en mand, som i høj grad værdsætter både venlighed og renlighed, og det er væsentlig at dette også er vigtigt for dig. 

Dine arbejdsopgaver vil omfatte overvågning af hans respirator, personlig pleje, lettere praktiske opgaver i hjemmet samt ledsagelse ud ad huset. 

Om dig

Du har erfaring med at arbejde med personlig pleje. 

Det er ikke et krav at du har respiratorisk erfaring, da du vil blive sidemandsoplært på følgevagter. Oplæringen afsluttes med en evalueringsdag på RCØ (Respiratorisk Center Øst Glostrup Hospital), hvor dine kompetencer godkendes, og du får autorisation til at arbejde som respiratorisk handicaphjælper.

Se YouTube videoerne inden du sender en ansøgning 
Se tubeskift
Se sugning

Som respiratorisk handicaphjælper vil du blive aflønnet som ufaglært hjælper. Evt. uddannelse kan desværre ikke honoreres i denne type stilling.

Arbejdstid

Stillingen er på 48-60 timer om måneden. Arbejdstiden ligger både hverdage, weekender og helligdage i følgende tidsrum: 

Dagvagter kl.: 08.00 – 20.00

Vågne nattevagter kl.: 20.00 – 08.00

Da du er en del af et team hos borgeren, forventes det, at du er fleksibel og har mulighed for at dække ekstra vagter i forbindelse med ferie og sygdom.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Gribskov Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

DUOS A/S, Paradisæblevej, 2500 Valby

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 17-06-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6033891

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet